Han, piinguu!

Nedbäddad i sängen jämte Petra som nanar här inatt. Dagen idag har gått som smooth, allt bra sköna lektioner och en otroligt fint väder! Ute heela dagen idag tills mamma sa att jag var tvungen att komma hem, varför visste jag inte men det visade sig vara att jag fick en iphone 4, tack bästa mamma! Inte längesen jag fick den andra iphonen men men, hihi! Imorgon blir det att gå upp tidigt för oss både för att komma iväg till Torup till min käraste broder och träffa pärlan min, brossan och pap. Valborg imorgon, då kör vii! Ska kila, ching!

Regn..

Här ligger jag i ett svart rum med mobilen och klockan är halv 1. Denna dag började med en försovning och bara en lektion, en föreläsning och en underbar sol tills regnet kom.. Usch fy och blää! Men klaga ska jag inte göra allt för mycket för vädret har varit så otroligt fint dem senaste 2 veckorna. Blev en kortis här nu med mobilen för nu ska jag nana, G-night!

Baddag idag igen

Trött Amanda sitter nu framför datan med apelsinklyftor, gott! En massa stek och även godaste kanelbullarna gjordes av mig och Petra i hemkunskapen, mums! Efter skolan var det Öja som gällde igen för mig, Petra, Jonna, Katja och Felle, underbart! Jag älskar verkligen detta vädret, man blir så otroligt glad! Nu gäller snart duschen för mig innan min älskling kommer hit.
Har inga bilder sen Öjasjön i och med att alla bilder har Katja, men dem kommer jag lägga ut också någon gång ska ni se :)

Love feelings

Livet är allt för skönt! 10 dagars uppehåll från skolan och bara haft tiden till att vara med mina underbaraste vänner i solen är inte fel alls. Idag tog jag första doppet för i år tillsammans med Felicia, Katja och Fanny i Öjasjön, KALLT! Efter det åt vi pizza och myste, riktigt bra sista dag på lovet tycker jag. Skolan imorgon och är absolut inte direkt taggad känner jag, blää. Men det är bara att bita ihop för nu är det inte lång tid kvar innan sommarloov!

Festliga dagar

Glad och lite sliten är jag nu efter ett par dagar framför brasan. 4 dagar i rad nu har det blivit en massa grillande och solande, strålande! Underbart folk och härlig stämning, kan det bli bättre än så? Igår var jag i stan med Felicia där jag köpte mig en ny mascara, bikini, skjorta och även ett ur gulligt armband. När man kom tillbaka så blev det ner till byn och senare på kvällen en hel del festligheter på höljen, toppen! Idag har vi bara tagit det lugnt och även grillat på skidbacken med mysigt folk, hur bra som helst ju! Men nu ska jag kolla film med mamma och Petra, chiing.
bilder sen fredags

bilder sen igår & även inköpet :)

Tråkigt mobilinlägg

Nu känner jag att det var ett tag sen igen, så himla ledsen! Mina dagar sen jag uppdaterade senast har bestått av solning, grillning, fotboll, stan, festande, mys och en massa snack med underbaraste folken! Mysiga dagar kan jag säga, exakt så det ska vara. Orkar inte skriva allt innehåll så det får räcka, gör bara ett snabbt mobil inlägg nu sådär vid halv 5 på morgonen/natten eller vad man säger. Ligger hemma hos Petra med Felicia och Petra som ligger och sover båda två, sömntutor :( Ska försöka tänka mer på att uppdatera bloggen, det är bara att påminna mig annars!

sola är det bästa jag vet!

Ojsan då! Nu är jag såhär dålig igen och har helt och hållet glömt bort att blogga, världens bästa bloggerska är jag ju inte direkt kan jag påstå. I tisdags och igår så var vädret uber dåligt så det blev inte mycket man fick gjort då inte, hemma dagar och lite på gården kanske. Solade även igår så nu har jag fått en liten startfärg till att börja med. Idag var skolan helt okej, 3 lektioner, teater och blev även färdig med NO-arbetet också. Så nu har jag det gjort. På tal om arbete, igår hade vi nationella uppsats i engelskan. Gick väl bra, inget att klaga över. Måste även lägga till att bilduppgiften vi har nu tills vi slutar är design och formgivning, hur kul som helst! Själv gör jag bikini design och hoppas på det bästa :) Fortsättningen på dagen har varit helt okej också. Varit ute i solen med gänget, inget att klaga över. Imorgon blir det stan en stund med Petra och även sola, så underbart! Nu ska jag snart ta och lägga mig i min otroligt sköna säng och kolla lite på slöjd uppgiften som säkert skulle varit färdig och inlämnad för flera flera månader sen, uppps!

HÄRLIGT!

Nyduschad & fin efter en otroligt härlig dag. Efter skolan var jag ute en bra stund med mina underbaraste flickor till vi drog hem till mig & käkade, senare hem till Felle med henne, Jonna & Katja där vi förblev hela kvällen, så himla mysigt tjejer! En massa girltalk & en solig dag, helt underbart! Nu är man lite smått trött & röd i hela ansiktet. Kan även berätta att min helg har varit heeelt perfekt! Att inte alla helger är såna, även söndagen var skön. Efter skolan i fredags åkte tjejerna & jag in till stan & kollade runt lite & gården, kul! Jusste, nationella i engelskan hade vi också ja, hör & läsförståelse. Kan ju faktiskt säga att läsförståelsen gick bra, men hörförståelsen däremot tvärtom. Men man får hoppas på det bästa! I lördags var det först gården innan det drog sig vidare hem till Petra för chill dricka lite, drog till Valhalla vid 1 tiden på natten med Korre, Elias, Max & Bella där vi förblev i nog 1-2 timmar innan vi drog oss vidare hemåt till mig (förutom Korre). Dagen därpå, igår då, vaknade man av att solen sken & mamma kom in & hade köpt baguetter & lite sånt till oss, så gulliig! Senare vidare bort till skansen där fullt av folk spelade fotboll medans vi (Sophie, Bella & Elisabeth) satt & snackade. Valhalla nästa där dem spelade basket & även vi tjejerna var med en stund, huehue! Hemma igen vid 7 tiden kanske då jag tog mig en snabb dusch & sedan hem till Elias där jag placerade mig för att sova. Mysiga dagar, tack till allihopa! Nu har jag väl inte så mycket mer att säga än att jag ska dra mig mot sängen nu & bädda ner mig, ha det bra!
Här slänger jag även in några bilder sen i lördags, dåliga & bra bilder men det går an!








Sängen här näst!

Min dag idag har varit helt okej faktiskt! Några timmar på gården efter skolan skadade verkligen inte, haha! Nationella i engelska på fredag, vill inte! Men nu ska jag nog lägga mig i sängen & plugga engelska. Har ju trots allt det tills imorgon, PANIK! puss svejs :)

Mobilinlägg

Fy! Ligger jämte Elias och klockan är snart 6 på morgonen, inte kunnat sova en blund men som tur är så är det ju studiedag idag, härligt! Inte orkat blogga nu på ett tag, men helgen har väl varit helt okej ibortsätt från små enstaka saker. I fredags så var skolan som vanligt, fick reda på att jag fick VG+ på HK provet så nu höjer jag mig till VG där, gött! Efter skolan var jag hemma en stund tills jag åkte in till Willys med mamma, syster & hennes barn. Hemma igen vid 7 då jag tog mig neråt mot gården med Petra en stund, hon nanade hos mig då till lördagen vilket min syster också gjorde. Redan vid halv 11 tiden igår gick jag & Petra upp för då kom mormor, morfar, farmor, bror & hans tjej Frida hit för att fira mamma & Angelica. Hur mysigt som helst! En massa snack & hurrande för dem. 1 åkte jag med Petra & hennes familj in till djursjukhuset i Falkenberg för att hälsa på Gustav, såg riktigt bra ut! Hemma igen vid halv 3 då allihopa fortfarande var kvar, så blev lite pratstund tills dem allihopa skulle hem. Senare på kvällen bar det sig av hem till Petra där det blev grillning, sen gården en stund innan fest. Har tyvärr inga bilder eftersom att det var min mobil som var inkopplad i högtalarna så blev det inget där, hihi. Men men, hemma vid 2 då Johan körde mig hem, somnade ganska snabbt men vaknade där emot klockan halv 4 på eftermiddagen, illa! Hela dagen har sprungit iväg! Elias kom hit efter sin match & vi har myst en hel del! Men nu ska jag inte skriva mer för jag måste verkligen försöka sova nu, puss svejs!


bilderna kommer lite i efterhand :p

RSS 2.0