Jullov HEJ

Julavslutningen var helt perfekt mysig tycker jag allt med en massa fika och musik.
Resten av dagen har bestått av lek med Jonna framför kameran, dock blev det inte många bilder alls som var seriösa, och sedan myskväll hemma hos syster med grööt.
Nu får man äntligen pusta ut och lägga skolböckerna på hyllan för nu är det jullov!

YES! SNÖ!

SNÖ! Min julkänsla är verkligen på topp nu kan jag säga!
Har bytat header med nu som ni ser, även bakgrunden, hoppas ni tycker om de :)
Imorgon är det sista dagen i skolan och det får mitt humör att höjaas ännu mer!
Nu ska jag straax baka julgodis tillsammans med la Waldt family, + julmusik, PUSS!
Har inga bilder här så fick bli en gulli bild på Felicia och mig, höhö..

Ny Header

Nu har jag äntligen gjort en ny vinter header här på min blogg, som ni ville! PUSS.

SVAR PÅ FRÅGA

FRÅGA: Varför har du inte ny fin vinter/jul header?
SVAR: Det beror på att jag inte haft tid eller lust för att göra någon ny ännu, men eftersom att det är många som vill så ska jag försöka fixa det nu i veckan! :)

Bombombombom situation

Hej hopp måndag!
Denna dagen kan jag lugnt säga har varit toppen. Är på bra humör och hade enbart idrott i skolan idag mellan 11:55-13:25, såå bra! Så nu har jag haft tid till att plugga inför sista provet imorgon för detta året, love the feeling!
Nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen och fördriva min tid på two and a half men, så säger lika gärna godnatt nu, kyss!
Bild från julmarknaden i Wapnö för några veckor sen :)

Hej där!

Sista julklapparna inslagna och försökt få upp julstämningen med julmusik på hög volym, lyckas jag? NEJ.. ingen julkänsla i huvudtaget och en om vecka är det jul...
Har i alla fall beställt nyårsklänningen nu, happiness på topp! Blev inte riktigt den jag hade tänkt men är nöjd ändå. :)
Hade tänkt att denna helgen skulle bli en vit helg men som planerat blev det inte. Fredags var jag, Petra, Gabb och Victor här hemma hos mig och chilldrack och i Lördags var jag på Liseberg med syster och gänget. Ganska mysigt faktiskt men otroligt mycket folk!
Nu sitter jag på bussen nyduschad och fin på väg hem i stan, puss.
Nyårsklänningen.

Då provar vi om på nytt

Då blir det att börja blogga igen eftersom att det va en del som ville det, inte för att jag kan garantera att detta kommer gå bra men kan ge det ett försök till att denna pärlan ska komma igång igen i alla fall.

Dagen idag har väl bestått av för mesta del de vanliga, skolan det vill säga..
Efter att varit hemma sen klockan 5 idag så har jag pluggat en del nu och ska snart ta en dusch innan mys framför TV innan sängdags.
Imorgon är det fredag och jag är glad tjej hej!
Amanda BJUDER!

Att blogga..

är inte min starkaste sida längre som ni kanske märker, fullt upp hit och dit, MEN om ni tycker att jag ska börja igen så får ni höra av er på något vis okay? KYSS.
Söt.

RSS 2.0