Mina flickor

Grym kväll igår tillsammans med Felicia, Caroline och Katja. Helsingborgs festivalen och DK, helt perfekt. Massa goda skratt vilket leder till ett bra slut. En av mina topplistor, CHECK! Ikväll ska jag antagligen träffa min älskling. Hör av mig ikväll eller imorgon, puss!

Run the world (girls)

Sjukt bra kväll med flickorna igår i sanddynorna på Tylösand, älskar er!

Och nu var det så att..

Jag ville bara säga att jag ogillar allt med dig, inte hatar. Det är för starkt ord, men verkligen verkligen ogillar STARKT! Blir äcklad varje gång jag tänker på dig och ditt grisiga beteende, usch! Du är knappt mänsklig ju. Haha! Jag har det så jävla mycket bättre än dig, jag fick det du inte kunde få. Så... Vad säger du? Kanske lägga det i och med att du skämmer bara ut dig själv, PUSS!

Det ekar över hela världen


I wanna go

Tjenixen! Nydushad och fin och snart ska jag upp till syster och sover där ikväll. Liseberg imorgon vilket blir den tredje gången nu på typ en månad, underbart. Nu ska jag ut en stund, puss på er allihopa!
Bild sen omklädningsrummet men denna är iaf köpt :)

Beautiful people

Gårdagen blev att fira bror min och senare på kvällen festade vi till det hos syster. Sjukt skoj var det så tack allihop, nu kommer snart min fina pojkvän hit. BIG LOVE ♥

Bloggare

Har fått en hel del frågor om vilka bloggare jag följer/tittar på är mina favoriter så här kommer dem, inte så jätte bra bild men.
1. Hanna
2. Kenza
3. Lisa
4. Angelica

Hollywood Hills

Regn hit regn dit! Inne en runda i stan innan i detta väder men det vare fan i mig värt! Ska komma med intressantare inlägg när jag ser intresset hos er stiga igen, så hör av er osv. Slänger förmodligen in ett till onödigt inlägg sen. Nu ska jag lata mig, puss.

Helt slut

Pfff! Efter 3-dagars partaj nonstop är man ju inte lite seg nu eller så. Fantastiskt kul måste jag tilllägga, mina vänner är mer än bäst! Nu ska jag kolla Pretty Little Liars avsnittet jag missade i söndags. PUSS!

Regn..

Regnat för den mesta delen idag så har delvis kollat på Friends och solat. En snabbis nere i byn med Sophie också där det stog GODIS på inköpslistan. Nu sitter jag här med stora förhoppningar om att det ska bli sol imorgon så man kan ta sig mot stranden imorgon. Vi hörs!

Sitter fortfarande i samma sits

Tjaba tjena
Haft fullt upp för det mesta så har inte haft varken tid eller lust för att blogga, vet inte om man kanske skulle lägga ner det? Hmm.. I vilket fall som så har jag haft det jätte trevligt sedan jag bloggade sist med bland annat Liseberg, festande, solande och en hel del jordgubbar, hur underbart är inte livet egentligen? Nu ska jag snart kila för att sola, ching.

RSS 2.0