Tänk alla gånger

Precis hemkommen från P där jag sov över natten. Mysigt med grillat och massa godis. Duschen väntar nu, ciao! (fulis bild från igår)

VR

Vaknade upp jämte Bella imorse, bara en stund efter uppstigning åkte jag, mami, syster och barnen till stan för att handla in lite. Nu hemkommen och hade nyss besök av Frida en stund. Strax är det BB på tv så börjar ladda upp lite här i sängen. Kram!
Läste detta i VR, att det finns sajter för otrohet? Vad i hela friden är detta?! Haha...

Helgen

Jo men lördagen blev helt okej ändå, vi tog oss först in till stan och sedan vidare till Marc på fest. Hemma igen runt halv 5 tiden kanske? Haha. Gårdagen blev det lite firande för mamma, morsdag ju! Så lite käk och en glass på stranden, mysigt! Nu kom jag nyss hem från Petra och ska ta en snabb dusch. Hörs ikväll puss!

Last friday night

Jadu, nyss hemkommen från stan. Gårdagen vart det lite öl med vännerna. Strax kommer Caroline hit så drar vi oss mot stan!
Ps. bilden är från igår, påhittiga vänner man har va?

I love you, Bet Cooper

Dagen idag har varit prima. Först städning här hemma lite jag och mamsingen drog oss inåt mot staden, lite mat på Hello och shopping. Väl hemma sedan tog jag mig en tur ut med Petra och träffade även Max och Pantzar en stund, härligt. Nu är det filmdags på gång, ''I love you, Bet Cooper''!

Provar göra ett inlägg med Remby

hehe..

Sunny days

Dessa två dagarna har varit helt underbara! Soligt som bara den! Igår va jag och Petra hos T och åt grillat och jag förblev där under natten. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att träffat lite sköna vänner och familj. Strax iväg till Bella för att planera in resan som är nära snart. Puss.

Fjärde dagen gillt!

Nyduschad nu och traskar mig strax iväg till Petra. Igår blev första sjön doppet, hav + sjö avbockat nu! Och kvällen blev härligt bra. Ses.

Jo men visst

Hemkommen för någon timme sen bara efter att ha druckit några öl hos Robban igår, inte sovit mycket alls och nu ska jag strax iväg och jobba.. Jobbig va? Ja. De senaste dagarna sedan i Torsdags då jag senast uppdaterade har vi ölat lite smått. Nej men nu måste jag kila, ha de bra!

Made my day

Att vakna med nygjorda pannkakor hos Petra är inte helt fel! Nu ska jag strax iväg och sola, duscha och fixa till lite inför kvällen. Puss.

Snabbis Bild

Myser hemma hos bästa vän!
image description

Paul

Tjena mina följare! Uppdaterade inte igår i och med att det blev ganska tight med tiden. Morgonstart med lille Leo kommer och väcker mig, vidare till skolan för att göra omval till vård och omsorg, för er som inte vet ska jag gå om ettan. Stan lite senare med fina Petra, Felicia, Katja och Jonna. Mysigt vänner! Kvällen spenderades hos T. Nu efter att ha varit i stan och ätit, solat och shoppat lite med mamsingen ska vi titta på filmen Paul och mysa med godis. Puss!
image description

Hej världen

Veckans sista dag är här, den dära dagen då alla tycker synd om sig själva. Strax ska jag iväg till Angelica där jag förblir under natten. Vill bara säga till er alla att MAN UNITED är bäst oavsett, MHHHH. Här kommer en jätte kass bild sedan igår, puss!
image description

De vet du

Kvällen slutade med att vi ölade ett par brudar hos Petra. Vidare in till stan senare för mat och nattdopp på Västra med Caroline och några andra. Denna natten blev lååång kan jag säga. Ligger nu hos Petra och bara tar det lugnt. Puss.
image description

Denna märkliga veckodagen fredag

Ja men då var fredagen framme igen, den veckodagen som får vart enda människa glad. Nyduschad nu och far strax vidare till Petra i stan med Caroline. Får se hur kvällen slutar. Ha en super bra dag!

Barnpassning

På dagens schema har barnpassning tagit upp den mesta delen utav dagen. Ganska lugnt ändå faktiskt när det är två helt underbara barn till min syster. Nu har jag precis kommit hem från Petra som jag spenderat dem senaste 3 timmarna hos. Nerbäddad i sängen nu så BB står som sista punkt!
image descriptionimage description

Onsdag 21:32

Dagen har varit helt okej, tog först och främst mig hem och nästan direkt gick ut en runda. Senare vart det stan och sola och sedan möta upp Caroline för att kolla på Ljus Showen på NollTreFem. Efter att nu har ätit och duschat så ska jag ut på en cigg med Johan innan jag tar bussen till T. Puss!
image descriptionimage descriptionimage description

Hey Oh!

En tur till Gekås på morgonkvisten idag med syster blev det. Nu - bigbrother innan jag ska ut och springa och vidare till ett träningspass på gymmet!
image description

Those days

Ja, det var ju ett tag sen nu så har fått gjort en hel del sedan sist. Självklart tänker jag inte sitta och rabbla allt, men lägger upp några bilder. Nu har jag i alla fall tänkt att göra en come back med nytt krut i påsen och denna gången blir det bra kan jag lova! :)
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

I'm back bitches

image description

RSS 2.0