Je mérite mieux

Il est si mauvais que vous aller en ville le jour, nous avons rompu et ont des relations sexuelles avec une fille? Je vous déteste et ne regardent même pas votre chemin. Avoir une bonne vie. Au revoir.

Hos Petra

Igår blev det chillkväll hemma hos Petra med vännerna. Härlig kväll blev det trotts allt. Nu sitter här hos henne och inväntar fina vänner för att röka lite vattenpipa och softa. Här kommer några söta bilder både sen igår och idag, orkar inte lägga in alla. Puuss!

Dra åt helvete

Jag hatar dig..

Moves Like Jagger

Okej, lite klagomål hit och dit med dåligt uppdaterande så här kommer ett snabbt inlägg då. Mina dagar har för de mesta innehållt skola, skola och skola.. Ganska kul ändå faktiskt, mycket nytt folk och sånt där ju så det funkar faktiskt helt okej. Just nu har jag otroligt jävla ont i magen så ska nog ta och lägga mig i sängen när som. Godnatt! ;*

Mysig helg

Min helg har jag tätt intill spenderat hemma. Galet skönt om jag ska vara ärlig! Fredags började med 2 timmars spa kväll på kvällen där jag hade värmeljus, uppfyllt varmt bad och ansiktsmask + dusch. Efter det en underbart skön sömn. Igår träffade jag Flisan och sov även över med henne också. Prata och lite så efter att ha inte träffats på jätte länge. Anyway, idag var jag en stund hos min käraste syster och åt lite middag. Lärde delvis Ebba att sitta lite, så hiimla kul! Kvällen blev det ut med få men sköna kompisar en stund innan skoldagen imorgon. Nu ska jag lägga mig i min sköna säng. Ni får ha det bra, puss.
Får bli denna bilden som är tagen för 2-3 år sen för jag kan ej lägga upp några bilder i och med att jag inte har någon sladd till iphonen. Annars hade jag haft jättemysiga bilder jag hade velat dela med mig.

''Skolstart''

Första dagen på Sannarp idag. Hyfsad klass och roligt folk! Nu kommer här en lite mindre rolig sak, JAG SLUTAR 5 PÅ FREDAGAR! :( Ett stort minus där, delvis så slutar jag nästan 4 varje dag annars.. Men det ordnar sig! En till sak som är lite tråkig är att båda mina Iphone laddare är sönder så får inte in några bilder i datan heller. Men efter skolans slut idag var jag en stund i stan med Jonna, tog en glass och hade jätte mysigt. Senare vidare hem till henne med Felle en stund. Nyduschad och fin nu och ska kolla på lite vänner och få hit Petra som är fitta!
Lägger in denna söta gammla bilden. Puss!

I didnt make it

Jag klarade inte provet.. Gick upp så jävla tidigt i onödan. Fan också! Ny provtid tisdag nästa vecka, jippi!... Nu ska jag hem där min älskling fortfarande ligger och sover, hejdå....

FML

Jag upp om en så där 2 timmar, gött snack ju! Vill bara dö. Och kan inte sova... Elias ligger jämte mig och snarkar som en gris, lyllos.. Måste verkligen försöka sova nu, älskar er käraste bloggläsare!

Bilder från Caroline igår


Kväll hos Carro

Igår blev kvällen hemma hos Caroline. Sjuk bra & kul tills det hände lite saker, vilket var sjukt dåligt! Förlåt Caroline. Efterfesten bar sig av till Johan där det inte blev efterfest utan porr istället. Haha! Så vi fick vandra oss hemåt igen. Kvällen var jätte rolig om man bortser från det som hände. Jag älskar er allihopa tjejer, (bilder kommer någon dag sen). Idag ska jag plugga till provet imorgon. Uppstigning klockan 5-6 tiden för att göra provet 8. KUL! Ni får ha det bra, puss!

Bilder sen Felicia i tisdags

Lite härliga bilder sen Felle i tisdags. Tänkte lägga upp dem igår men internet krånglade så det fick bli idag. Har massa fler bilder men orkar inte lägga upp alla. Idag ska jag passa Ebba och Leo samt träffa min älskling. Vi hörs puss!

Nästa - sängen

Vaknade jämte Felicia i morse. Inte gjort något speciellt idag faktiskt, bara tagit det lugnt och kollat tv. Igår var jag hela kvällen på The Tall Ship Races tillsammans med fina brudar. Inga bilder togs tyvärr. Framöver denna veckan väntar helspäckade dagar som jag hoppas på kommer bli suveräna. Hör av mig imorgon någon gång tror jag för nu väntar några avsnitt av FRIENDS + sängen på mig. Have a good night everybody!

Bilder sen rix fm dagen


Du äcklar mig

Och du skulle föreställa att vara den närmsta för.. Tror knappast det, känns som om jag inte ens känner dig längre. Stör mig så jävla mycket på dig just nu. Dra åt helvete med dig säger jag bara...

Say great

Att ha tid för bloggen är verkligen ett problem hos mig just nu, NO TIME! Jag kommer göra en riktig come back någon dag nu snarast. Mina dagar har iaf varit sjukt bra, en massa mys! Ska kolla på dem sista två avsnitten av Vänner säsong 4 nu innan jag ska sova. Imorgon väntar ännu en bra dag, GODNATT!

RSS 2.0