01;04

tjolahopp, här sitter jag nästan precis hemkommen kan jag säga med elias i sängen. har fixat iordning mig inför natten som ska spenderas i min sängen förmodlar jag iallafall idag, huhu. eftersom att jag inte uppdaterat något nu speciellt så kan jag berätta att jag har även inte gjort så mycket heller som har varit roligt att blogga om. i onsdags vaknade jag upp jämte elias, åt frukost & sånt sen tog jag mig en dusch medan han städade lite i sitt rum. fix efter det sen bussen 5 hem, då han hade träning lite senare. efter sin träning kom han hem till mig & vi mös & kollade runt lite på internet, haha. somnade faktiskt inte fören vid 9 på morgonen, så vi vaknade väl runt 4 tiden dagen efter, då vi tog oss snabbt till hemköp för att köpa nudlar & powerkiiiing! hemma hela dagen, städa även jag lite så det var gjort inför helgen. resten utav dagen rullade bara på hemma hos mig bara & massa mys. runt 6 tiden somnade elias på dagen medans jag inte har sovit något alls. gick in & tog mig en dusch & lite sådant innan vi for bort till hemköp vid 1 tiden kanske när min lilla gosse vaknat, nudlar igen & powerking, hihih. efter vi ätit & lite sånt fixade jag mig & sedan fick vi skjuts ner till byn av min syster vid 5 tiden för hon skulle ändå köra ner mamma snabbt för att hämta ut våra treggings! UR snygga! anyway, var på gården med felle hela kvällen därefter, stängningsdags vid 11 tiden då vi var ihop packade ett gäng utanför gården till 12 kanske, hemgång direkt efter det, SJUKT KALLT! med tanke på att jag inte sovit något inatt så kommer jag antagligen dunder slockna när jag lägger mig ner sen, hihi!
pusspuss♥

här bjuder jag på en gullig osminkad gårnatt bild, HHAHA!


BILDBOMB

här slänger jag in några bilder sen i måndags, puuuusss :*

01:10

hejhej hemskt mycket hej på er allihopaa. här ligger jag i sängen jämte elias & myser, börjar bli lite smått trött faktiskt. kan säga att vi har knappt varit ute något idag förutom när vi åkte upp te spånne & köpte godis idag igen & rökpauser. som ni kanske förstår så ska jag sova här inatt igen, vilket innebär att bilderna inte kommer upp idag heller, men det kommer förmodligen upp imorgon om jag ska hem då. men nu ska vi nog kolla film & mysa tillsammans.
pusspuss♥

1 år & 2 månader

14 månader tsm med älsklingen idag.
jag älskar dig obeskrivligt!
slänger in en gammal & gullig bild, hihi :$


lyckad måndag

hej, nu sitter jag i åled hemma hos min underbara pojkvän. vi har 1 år & 2 månader idag så vi har en massa uppladdningar nu för inatt, hihi. anyway, vaknade runt halv 12 idag brevid petra. blev en massa snack & lite sånt innan hon skulle hem & hämta kläder & smink så jag gick in och tog en dusch sålänge. när hon var tillbaka fixade vi oss till att ta en massa bilder, vilket jag säkerligen kommer lägga in några imorgon. efter det blev det att vi gick ner till gården där vi träffade jonna, felle & katja. lite bilder där också och en massa tjöt där med, huEhuE. tog bussen hit vid 20:02 & nästan precis direkt så tog jag & älsklingen moppen upp & köpte lite godis. mycket mer har vi väl inte gjort än att ätit lite nudlar & kollat ett avsnitt av 112 på liv & död & en massa mys på det också såklart! men nu ska jag fortsätta att mysa med min älskling & som sagt, bilderna kommer förmodligen in imorgon. hare bra!
pusspuss♥


sööööndag

hejsanhoppsan allihop, här sitter jag med petra & vi har ingen aning om vad vi ska göra. att söndagar alltid ska vara tråkiga, känns det som iallafall. i vilket fall som så behöver vi ju inte gå upp tidigt imorgon eftersom att vi inte har något skola vilket är så himlans skönt! jag var på maxi & öb idag med min älskade syster, skoj faktiskt. hemma gjorde jag väl inte mycket tills petra kom då det blev lite mer liv här, hihi. nu gör vi ingenting, buuuuuuuuu! :( har inget mer att säga nu så hörs imon:)
pusspuss♥


inköp

200 kronor billigare! :)
klocka - ur & penn 198:-
skinnjacka - bikbok 499:-


dessa är beställda, sjukt billiga!
treggings - HM 99:-

fullproppad lördag

nämen tjena! en trött amanda sitter framför datan just nu & är precis hemkommen. en tidig uppstigning för att ta bussen in till stan med petra vilket var väldigt onödigt! vi skulle egentligen till halmstad praktiska som sagt men det blev ändrade planer så vi stannade i stan istället, men tur som är var vädret underbar! solen var framme & inte alls så mycket blåst, klart det var lite kallt men vi stog ut. kollade runt lite i inprincip ALLA butiker & köpte mig en klocka & skinn jackan då, happy! bild på det slänger jag in efter detta. förvånadsvis så hann vi kolla alla butiker på ungefär 1 & en halv timme om inte mindre, herregud! anyway, tog bussen hem vid 3 tiden hem & då blev det mysa för att få uppvärmen. jag & mami beställde även treggings till mig & henne, kan slänga in en bild på dem jag ska ha här efter också. en liten stund senare kom flisan hem te mig en stund innan vi drog oss vidare ner till gården där inte en enda jävel var? så flisan tog bussen hem medan felle kom ner & sen bara bombade in folk lite då & då delvis petra, kul! det blev en massa flumm där tills klockan började närma sig 11 då vi var tvugna att dra oss hemåt i den kalla VINTER kylan, brr! men som tur var fick vi skjuts halva vägen, stort plus. så nu sitter jag här & ögonen håller nästan på att slockna.
pusspuss♥

GÅRDEN

här sitter jag med gosig stor tröja & mina ''tofflor'' eller vad man ska kalla dem & är redo inför natten, huehue. blev en sväng ner till gården idag med petra, det var väl hyfsat. mycket bättre än att bara vara hemma iaf! men gud vilken fredag? spenderandes på gården, HAHA! sånt får man ta ibland. var även med felicia & katja, kul! barnskämt är det bästa som finns jag kan säga dig, eller hur felicia? alltid lika kul! imorgon bär det av till halmstad praktiska igen på öppet hus med petra, kommer bli skoj! därefter vidare in till stan & kolla runt lite, blir nog att jag förmodligen köper skinnjackan jag vill ha. men nu ska jag inte babbla på mer utan jag ska tvätta bort mitt smink & borsta tänderna sen blir det nog sängen för min del.
pusspuss♥


tråkigt inlägg, förlåt!

hallojsan! hemma nu efter en dag på halmstadpraktiska stylist med caroline. det verkade verkligen toppen så det blir nog till min första val men vet inte riktigt ännu vilken skola, hmm jobbigt! tog mig in till stan vid 12 tiden kanske, hade tänkt att kolla runt lite i stan men det blev ändrade planer, ville ju inte gå runt själv så jag tog bussen hem för ungefär en timme sen kanske. jag har inte en blekaste aning om vad jag ska göra idag, väldigt jobbigt faktiskt eftersom att det är fredag! föresten som ni kanske märkt orkade jag inte uppdatera bloggen igår, hände väl inget speciellt mer än att jag caroline nanade hemma hos mig tills idag. men iallafall nu har vi sportlov, hur himla skönt som helst kan jag säga er! jag kanske uppdaterar bloggen ikväll också, vi fårse!
jag längtar tills det är måndag, då får jag äntligen börja träna & dricka igen, härligt!
pusspuss♥

haha old pic? ja det kan man säga! suddig med huEhuE


panik!

hej, denna dagen har väl varit helt okej. jag tog mig en liten sovmorgon till 9 då jag nästan dirket traskade mig ner till skolan sen så rullade väl bara lektionerna på som vanligt. tog mig en dusch innan jag drog ner till gården med felle & förblev där tills det stängde. rolig kväll faktiskt, hAhA! nu sitter jag här & min hjärna kommer snart explodera snart tror jag.. alla mina funderingar om gymnasievalet får min hjärna att sprängas rent ut sagt! samhälls beteendevetenskap, frisör, barn & fritid eller stylist på realgymnasiet som ska öppna här i halmstad eller plusgymnasiet som ska öppna i varberg. detta är inte mänskligt, för mycket att välja mellan. pfff.. i vilket fall som tror jag att om jag inte väljer beteendevetenskap ska jag nog ta inviduella valet så jag får behörigheten till högskolan senare. nu ska jag nog lägga mig innan jag får alldeles för mycket panik, ouuffff....
pusspuss♥


BF

tjena snyggingar. min dag började med att jag vaknade upp jämte elias & insåg att jag försovt mig, OJ! en halv timme på mig att fixa mig sen kom petras mamma & hämtade upp mig hemma & jonna nere vid skolan sen vidare in till sannarp. vi fick träffa 4 elever som gick barn & fritidsprogramet & 3 lärare, dem stod & berättade lite om utbildningen & sådant en stund sen fick vi rast. tillbaka efter rasten gjorde vi inte något mer än liten lekövning kan man säga. redan vid 11 tiden fick vi sluta så petras mamma kom & hämtade upp oss. in mot stan & kollade runt lite. skinjackan jag vill ha finns fortfarande kvar men undrar om den gör det om 5 dagar då jag får mina pengar, hmmm.. hoppas! hemma runt halv 1 - 1 tiden då jonna hängde med mig hem också, pommes, mums! runt 4 tiden tog sig jonna hemåt & bara en halv timme senare blir jag överraskad med en pojkvän i dörren, hej! :)
mesta delen har vi bara tagit det lugnt idag, tänkte dra ner till gården först men så blev det inte med det, anyway.. jag ska ta & sova nu efter jag återställt min mobil, G-night.
pusspuss♥


JB - frisör

hej! dagen starade med att man vaknade upp hemma hos bästa petra, fix innan vi tog bussen vidare in till stan med bussen 07:28. framme vid JB frisör 10 över 8 kanske & började redan då köra igång med inbakad & utbakad fläta med 2orna. vi fick även shamponera varandras hår + föna det, riktigt skönt! vid lunchtid tog vi oss till mcdonalds & käkade lite där innan vi tog bussen hem halv 2. väl framme tog jag & ringde upp min söta pojkvän som redan vid 3 mötte mig vid hemköp, massa godis köpte vi & traskade oss hem & myste till prison break, sen har tiden bara rullat på & nu sitter vi här, 22.42 & ska nog ta & kolla ett avsnitt av prison break till innan läggdags. imorgon bär det av till barn & fritid på sannarp med petra & jonna, skoj!
idag är det alla ♥ dag & hoppas att ni alla har haft det bra för det har jag :)
pusspuss♥



12 februari

nästan precis kommit innanför dörren efter en heldag med
syster, mamma leo & lilla ebba hemma hos brodern min, jätte mysigt faktiskt!
mami & jag gick och köpte pizza till kompaniet sen spelade vi lite xd
har inte så mycket att säga, men sitter här nu med petra
som ska nana hemma hos mig inatt.
LÖRDAGSMYSSS!
pusspuss♥


samhäll ledarskap

shabba tjena hallå!
dagen började med att jonna väckte mig genom att ringa mig vid 8.
tappe för vi skulle ju tagit bussen då, illa. men det löste sig för vi
tog bussen vid 9 istället så vi var väl på sannarp runt 10 tiden.
fick vara med på 1ans historia, engelska & naturvetenskap, verkade
faktiskt ganska bra om jag ska vara ärlig.
efteråt tog vi bussen in till stan och vidare från stan hem till mig.
myste en stund tills hon skulle hem vid 4 tiden då jag lite senare
gick te affären med mamma & köpte en massa gotte!
tog mig an att kolla på grown ups också, ganska rolig faktiskt.
babe kom te mig vid 10 tiden kanske, vi tog en skön dusch & nu sitter
jag här medan min sötnos ligger i sängen med min mobil, hihi (:
nu ska vi nog mysa till prison break med massa godis, toppen!
pusspuss♥



varberg

kom hem för inte så längesen från att ha varit i varberg med petra.
var lite information om stylist på plusgymnasiet som ska öppna där.
verkade faktiskt riktigt roligt & otroligt bra skola kan jag säga dig.
men vet inte riktigt, det negativa är väl att det är så långt ifrån..
men i vilket fall som så ska jag till sannarp imorgon på samhäll -
ledarskap eller beteendevetenskap som det ska ändra det till med lilla
jonnaponna. det ska bli kul! :)
föresten kan jag meddela att den andra delen av svenska nationella
idag gick nog hyffsat bra, fixar iaf ett g hoppas jag på.
men nu ska jag nog ta en dusch & lägga mig, har skit tråkigt.
pusspuss♥


onsdag 21:41

nydushad & fin sitter jag här framför datorn nu, härligt.
dagen har väl varit hyffsad okej, först upp till vårdcentralen för att ta nya
levervärds prover vilket jag får reda på hur resultatet blev imorgon & sen
var det bara no, so & bild kvar i skolan. en stund efter att jag kommit hem
kom min syster med leo och lilla ebba hit, jätte mysigt.
halv 7 tiden traskade jag & petra oss ner till gården en stund, blev inte att
vi stannade där sålänge i vilket fall som, knappt en timme kanske? xd
men fort jag kom hem igen så slog jag mig ner & kollade på minuten
en stund innan jag hoppade in i en varm & skön dusch & nu sitter jag här :)
snart ska nog ta & kolla lite på svenska lathunden jag fått från skolan där
det förklaras vad en novell, krönika, insändare osv. betyder & hur man skriver de.
har ju trotts allt andra delen av svenskan i nationella imorgon att avklara.
sen blir det nog sängen för min del.
pusspuss♥


tummen upp!

jag känner mig så himla stressad just nu.
mycket att tänka på, massa gymnasie prova på dagar inbokade nu
& även nationella som började idag, gick faktiskt bra :)
i vilket fall som ska jag iaf söka in på torsdag nästa vecka,
så det är jävligt tajt nu kan jag säga, men jag är glad ändå!
igårkväll drog jag & petra ner till gården & myste en stund ist om ni ville veta.
har nyss mumsat i mig lite muffins som jag & min älskling gjort, härligt!
nu ska jag leka lite med photoshop & sen mysa med älsklingen min.
hareeee gött!
pusspuss♥

här slänger jag in en finfin bild ;)


ingen rubrik

igår - vaknade vid 11 tiden & reserverade platser på love & other drugs.
fixade mig & tog bussen senare som gick 16.02 hem till elias i åled.
fick skjuts av elias pappa in så vi var väl inne i stan 10 över 5, gick för att
ta ut biljetterna, gå & köpte godis för att vara i tid till bion som började 6.
ganska bra var det, sjukt gullig i slutet! tog bussen hem till elias runt halv 9.
när vi var framme så blev det en massa mys framför tvn innan vi somnade.
idag -  studiedag, vaknade runt 11 tiden idag igen, lite fix & sånt & laddade
ner & kollade solsidan avsnitt 5 som jag missade igår pga. bion, toppen! :)
kollade även liten utav jurassic park innan jag tog bussen hem 14.33.
väl framme med bussen så mötte jag upp petra innan vi gick hem till mig.
nu sitter vi här & myser kan man väl säga.
ikväll blir det lite övning inför nationella imorgon, hoppas det går bra!
pusspuss♥


otroligt fin bild tycker jag.
idag fyller min underbara pojkvän år, det får vi inte glömma!
grattis till dig hjärtat, jag älskar dig ♥


header

nu har jag fräshat upp min header igen till en lite nyare.
hhoppas ni gillar den. om inte så är det bara att höra av sig
& komma med förslag :)
pusspuss♥

hemmakväll

sitter här nu med nymålade & fina naglar efter ett långt jobb.
idag har jag bara varit hemma, inte direkt som planerat men
det var så det fick bli eftersom det inte fanns några platser kvar
på love and other drugs jag & älsklingen tänkte se idag.
har iaf kollat färdigt på hela prison break säsongen 3 nu så nu
ligger prison break 4 på nerladdning.
mamma & jag kollade även på ice age 3 nu för en halv timme
sen kanske, mööööjjjss!
vet inte vad jag ska göra nu, men jag kommer säkert på något.
pusspuss♥


sötingar!

nu har jag precis borstat tänderna & funderar på att lägga mig eller något.
är helt utmattad efter denna skolveckan & idag var jag på både Ö&B & willys
med mamsingen, systern & hennes två små underbara barn leo & ebba.
mysigt faktiskt, hemkommen runt 8 tiden då jag satte mig ner & kollade på
några prison break avsnitt innan mamma & jag skulle kolla ice age 2.
på tisdag ska jag ta nya levervärde prov så jag får verkligen hoppas på att
dem visar negativt så jag kan börja träna, drick & allt igen! :)
btw. hade no prov idag & jag tycker faktiskt att det gick hyffsat bra.
pusspuss♥

slänger in en bild på leo tsm med sin lilla syster ebba.
dem var med i hallandsposten idag, så himla söta!


nu - plugg

hejsan allihopa!
igår blev det en vanlig skoldag för mig, ganska seg dag men det funkade.
anyway, älsklingen hängde med hem efter skolan, myste & lite sånt & så
kollade vi färdigt alla OC avsnitten, biglove! vill att det ska fortsätta!
idag har jag iaf varit med tjejerna som spelade innebandy finalen idag.
attans att jag inte fick vara med för det ville jag verkligen..
var hemma runt halv 2 tiden med jonnastumpan. kollat på solsidan för
den mesta tiden, så nu är alla avsnitt kollade, nu är det bara att vänta
på dem på söndag, härligt! ska nog ta & plugga lite nu.
pusspuss♥

här slänger jag upp en lite halvkass bild, men det får duga ;)

spa&fitness

hejsansvejsa allihopa!
caroline sov hos mig inatt, sjukt längesen vi umgicks nu ju så det var kul.
anyway, vi gick upp kl. 6 idag för sen vidare ta bussen kl. 07.17 in till stan.
var på drottning blanka runt 8 tiden där vi förblev till 12 tiden ungefär.
vi fick manikyr utav tjejerna som gick på spa och fitness, mysigt folk!
runt 12 drog vi oss vidare in till stan där vi träffade både felle & jennie som
vi var med tätt intill hela tiden tills vi tog bussen som gick hem 15.42.
så jag har nästan precis kommit innanför dörren, hihi.
om jag ska vara ärlig tycker jag att jag & caroline är riktigt efterblivna,
om vi hade stannat och varit med på nästa lektion som började halv 1 hade
vi fått en helmassage men vi var så dumma nog att vi inte stannade, attans!
fick solotidningen idag av min mami, tack! jag bara älskar mascaran man får till :)
men nu ska jag nog fortsätta kolla vidare på några avsnitt av OC.
pusspuss♥


RSS 2.0