Hehehej torsdag

Ännu en torsdag avklarad, härligt! Dagen idag har faktiskt varit perfekt, varit med mina flickor som är världens gulligaste, puss på er! Men iallafall, imorgon är det helg vilket gör mig på toppen bra humör. Har inte mycket mer att säga så säger puusshej

här slänger jag in en ubergullig bild på P i bakgrunden, hihi!
döda mig inte nu :(


I think of you every day

Pust! Hade so-prov idag och det gick ju inte så värst bra kan jag ju säga, inte pluggat eller någonting till det så är ganska missnöjd nu. Men ska inte klaga för jag är faktiskt ganska glad ändå, det är ju skinande sol ute! Nu har jag inte uppdaterat sen i söndags vilket är för att jag inte har orkat men måndags så gick jag inte till skolan för att jag försov mig och mådde lite illa så hemma dag tills jag gick ner till gården en stund med Petra blev det då. Igår så var det först skola som vanligt, inget speciellt med det sedan åkte jag in till stan med Petra och hennes lilla syster Zandra för att kolla lite kläder till Z, mysig dag faktiskt! Tog bussen hem så vi var nere i byn runt 7 tiden då vi gick direkt och köpte pizza, MUMS! Gården efter det sen hem som vanligt vid 9 tiden. Min älskade mamma fyllde år igår så jag grattade henne lite när hon kom hem senare. Ja, det blev lite kortfattat men orkar inte skriva så mycket mer. Idag tror jag nog att det blir en hemmakväll för mig förutom att jag ska dra mig bort till bettans nu med mamsingen, puss!


sötare tjejer får man leta efter! :)


redan måndag imorgon! :(

Halloj! Nu är bilderna ute, eller iallafall några stycken. Igår så uppdaterade jag inte bloggen för att jag inte orkade. Men kan väl säga att det blev gården & även fondy eller vad det heter hemma hos Petra, MEGA GOTT! Tog bussen hem till Elias vid 11 tiden så blev att jag sov där, film & mys! Vaknade vid 12 idag, åt & lite sånt innan det bar sig av hem till Elias pappa en stund innan vi skulle åka till oskarström. Halv 4 gick jag & Petra ner för att se sista 45 minuterna på älsklingens match, skit kallt var det kan jag ju faktiskt påstå! Hemma igen 5 tiden & bara en timme senare blev det att jag & mami gick över till Helene, blev klippt & satt där & pratade lite. Så nu är man nyklippt, ganska kort men skönt att alla slitna toppar är borta nu. Hem vid 8 tiden då Elias kom till mig, då blev det genast Jersey Shore, BIGLOVE. Nu sitter vi här & ska nog snart dra igång en film, att klockan redan är halv 10 men egentligen borde vara halv 9 är fruktansvärt! & bara tanken på att det är skola imorgon gör inte direkt känslan inom sig bättre. Men men, Puss :)


Bilder sen i fredags

Inte bästa kvalitén & inte speciellt många bilder blev det heller, men här är lite av dem iaf :)

Mega fredag

Hejsan på er solstrålar! Hemkommen nu efter en dunder kväll hemma hos Johan, tack! Dagen började med skolan som vanligt, försov mig lite men kom i tid iallafall. Sista delprovet i nationella i NO gjordes idag, labrationen. Gick faktiskt bra, nu hoppas man bara på ett VG! Efter det va det franskan sen matte prov, gick väl sådär kan jag säga.. Men tummen för G iallafall, hihihihi. Hemkunskap sista lektionen, vi gjorde kycklingwok med nudlar, så otroligt gott! Efter det hem & vid 8 tiden bar det neråt med petra till gården. Var där en timme kanske sedan vidare hem till Johan där man blev till halv 2 tiden, jätte rolig kväll! bilder kommer antagligen imorgonkväll. Men nu ska jag & elias sova för det är nog dags nuuuuuuuuu, puuussen ;*


här är jag! :)

Hejsan hoppsan, nu känner jag faktiskt att det var ett tag sen igen jag gjorde ett inlägg så jag tänkte slänga in ett idag. Vet inte hur det kommer bli men ni får nöja er med något i huvudtaget iallfall, haha. Dagen idag har väl varit helt okej även fast det varit sega torsdagen. Dagen började väl som alla andra veckodagar börjar att gå upp för att hasa iväg sig till skolan. Första lektion engelska då vi tränade lite på nationella, hyffsat bra tror jag väl. Sedan flöt dagen på som vanligt. Hade franska prov igår vilket gick bra där med kan jag säga & jag fick även reda på nationella provet i no, det skriftliga då. Fick 12 G poäng, 3 VG poäng & 3 MVG poäng. Ganska stolt faktiskt, trodde jag skulle kugga helt, kemi också liksom men nej, så om jag gör bra ifrån mig imorgon då vi ska göra labb kan jag klara VG tillochmed MVG kanske, happyface! Ska även göra matteprovet imorgon vilket jag är mycket tveksam för, kapitel 3-4, jippi! hoppas det går bra iallafall. Denna veckan har flytit på bra, imorgon är det ju äntligen helg IGEN! juste ja, i måndags följde Jonna med mig hem efter skolan innan vi tog bussen vidare in till stan där jag skulle möta upp Petra och Jonna Frida. Kollade på hur många lingon finns det i världen på bio, så otroligt gullig! delvis sorglig också.. Tack för den kvällen Petra! hihihih. Har nog inte så jätte mycket att säga mer förutom att jag tycker det är jätte kul att det är nya folk hela tiden som läser min blogg! Kul att se att det stiger sig hela tiden, hihi! När man vet att det är många folk som läser den får man ju mer lust till att skriva, så fortsätt så! Oj, föresten för er som inte vet har jag färgat mitt underhår svart igen, fast nu är det typ brunt men iallafall, förlåt för att jag inte sagt något! Men nu ska jag plugga lite matte & även lite so. Pussar & kramar!

Här kommer lite bilder, hihi ;$














jag tänker tillbaka varje dag

En come back kan jag väl inte direkt påstå för jag är inte säker på att om jag ens kommer orka fortsätta. Det var väl ett tag sen nu, nästan två veckor sen senaste inlägget. Om jag ska vara ärlig så har jag varken haft direkt lusten eller tiden till det, inte direkt vetat vad jag skulle ha sagt här. Men nu ska jag iallafall säga att nu äre helg igen och hoppas det kommer bli toppen! Hade nationella i kemi i onsdags, överskattat som fan för så jävla svårt var det inte, haha.. Men nu ska jag äta lite efter en onödig skoldag, kanske hör av mig ikväll elr inatt, seeya!
Rubriken har ingenting med texten att göra



tjejerna <3

Här sitter jag & har nästan precis kommit in efter en lite rökstund ute med Felicia, höhö. Kan säga att dagen igår blev dock inte som jag hade tänkt mig, uppstignig vid 12 tiden sen vidare ner till OIS-cupen med Felicia, Katja & Jonna. träffade även Elias & Max mm. Det var väl ganska gulligt att se så små killar & tjejer spela fotboll kan man ju säga, hiihi. Efter det blev det en heldag på gården med dem tjejerna + Petra. Inte världens roligaste lördag kan man väl säga men jag ska inte klaga. Hemma vid halv 12 då jag & massa kollade på Trassel, riktigt gullig film & även rolig, rekomenderad! Tillbaka till idag så vaknade jag 2 idag, åt lite & senare kom Jonna hem till mig, drog till affären med Jonna, Felle & Ewe där vi köpte massa godis inför kvällen! Petra kom även & vi kollade på top modell & även solsidan, mysigt! Vid halv 9 drog alla förutom Petra så vi tog & kollade Time out & Wallander Prästen & myste en hel del. 10 tiden var då Petra drog hem & då passade jag på att fixa mig inför sängen senare. Datan lite efter det sen gick jag ut & tog en cigg med felle för 40 minuter sen kanske så nu sitter jag här då som sagt. Mamma kom också nästan precis hem efter att ha varit på lasarettet med Angelica & lilla Ebba. Nu ska jag nog ta i tur med denna hära jävla svenska uppgiften som skulle varit inne för nästan en vecka sen! Puss!
Här kommer några gulliga bilder sen idag ~














frreedag :)

Hallojsan! Precis hemkommen nästan efter en rolig kväll på gården med tjejerna, suveränt! Dagen började med skolan, som vanligt. Ovanligt glad kan man väl säga att jag varit idag, något som är positivt faktiskt! Efter skolan hängde Petra med mig hem & vi gjorde pommeeees & snackade en massa, om vad säger jag inte, hööhö... Men iallafall, drog ner till gården vid halv 6 typ där Jonna, Felle & Katja var som vi då spenderat den mesta tiden med. Träffade Elias en stund idag också, nyklipp & fin! Inte riktigt så kort jag ville han skulle ha det men det var så det blev iallafall, fiiint ändå. Hemma nu iallafall, heeelt själv, tråkigt. Men får hoppas på att det blir något imorgon, hihi. Men nu ska jag spela lite, hejdåå (:


ciao

Hejsan på er, ett tag sen nu känner jag men har dock inte haft varken orken eller något intressant att säga. Kan meddela att jag var i Ullared i söndags iallafall med min mamma, syster & hennes lilla tös, kul faktiskt. Blev väl det gamla vanliga man köpte, smink & lite sånt. Men förvårdnadsvis så hittade jag iallafall en tröja som såg hyffsat bra ut, ett långt & jätte gulligt nattlinne med hello kitty på & en väska. Hade jätte mycket i vagnen först sen tillsliut blev det bara en korg. Orkar inte lägga in bilder på det jag köpte om det inte är någon som verkligen vill det, isf är det bara att säga till. Anyway, Elias & jag var uppe från lördagen till söndagen så det var väl inte världens roligaste att gå runt trött i Ullared så idén slog mig & mamma fick köra mig i kundvagnen nästan hela dagen, hihi. Hemma vid 6-7 tiden då Elias väntade på mig, spelade lite Sims 3 så töntiga som vi är & myste en massa. Igår då gjorde jag väl inte så hemskt mycket heller, skolan först & främst sen blev det till att Jonnaponna hängde med mig hem, kollade på solsidan som jag hade missat i söndags & även nästa avsnitt efter det. En massa popcorn, cocacola & choklad till det innan vi tog oss ner till gården vid halv 6-6. Var en stund med Felle & Katja sen blev det att jag & Jonna spelade kinect. Jonna drog hem vid 7 tiden & bara en halv timme efter kom Petra ner då det blev till att jag & Petra spelade kinect enda tills det stängde, jätte kul! Hemma tog jag en dusch & sedan blev det nästan direkt att man gick & la sig i sängen & spelade lite, hihih. Dagen idag började med att jag gick upp halv åtta, käkade, fixade mig & lite sånt sen till skolan. Helt vanlig dag så det rullade på. Hade (bip)? testet idag, men eftersom att jag tycker det är så himlans tråkigt att bara springa fram & tillbaka så orkade jag knappt göra den, men nästa gång tänker jag iallafall göre. Hemgång efter skolan & nu sitter jag här. Ska ner till gården senare, hihi. Men nu ska jag göra ett repotage om någon religon i svenskan som skulle varit färdig tills idag. puss!

här slänger jag in en lite onödig bild, menmen :)

RSS 2.0