Furran :)

Badat tillsammans med Katja, Felicia, Jonna och Petra Idag. Hur mysigt och skönt som helst faktiskt. Sitter nyduschad och ska plugga NO och göra färdigt bilduppgiften tills imorgon, börjar faktiskt få lite smått panik nu! Betygen sätts ju imorgon har jag hört.. Men men, i vilket fall som är jag glad ändå! Igår blev det kubb och fotboll men vännerna, jätte kul faktiskt. Men ska kila, förlåt för tråkigt inlääägg :(

Skolan

Just nu ligger jag och steker i solen tillsammans med Petra. Två lektioner kvar, so och engelska.. Kanske inte dem roligaste lektionerna men det funkar väl. Ska kila, puss hej (;

Löshår

Jippi! En glad Amanda kom väl hem för en timme sen ungefär och har köpt löshår nu och ett fint fint linne. Nu är det inte långt kvar tills färdigt. Igår var inte min dag som den skulle, allting gick fel men fick iallafall slöjdarbetet inlämnat, klänningen färdig och matte nationella avbockad från listan. Party at Petras place igår kväll var väl det enda som blev lyckat. Tack allihopa! Orkar tyvärr inte lägga in några bilder, inte för att det togs några för min del men ändå. Dem får ni kolla på fb isf. Men nu ska jag gå och dricka lite och sen kommer Petra. Hajdo :)

Härligt värre

Alltid lika skönt att vakna upp av att mamma kastar solo tidningen på mig. Nu sitter jag här ute på min balkong efter storstädningen med mamma, solo i högsta hugg och musiken i öronen. Solen skiner lite smått vilket får mig ännu gladare! Bye :)

Nu var det gjort

Hej igen. Här sitter en glad Amanda med ett färdigt slöjdarbete, wieehoo! Ska nu bara ta det lugnt och ge mig själv belöning. Har faktiskt inte vettigt mer att säga, ciao!
Höhö! ;$

Sjukling :(

Ja, då var vi här igen.. Ännu ett tag sen jag la in en uppdatering nu känner jag. Sjuk och jävlig är jag nu så varit hemma från skolan nu hela veckan, funderar på om jag ska vara hemma i morgon också så jag hinner bli riktigt frisk. En massa film för mig denna veckan har det varit, hihi. Usch! Det känns som om jag ligger efter med massa i skolan också nu och det är absolut inte bra alls! Nationella i engelskan och matten har jag ju fortfarande också kvar för den delen så.. Föresten nu är även löshåret beställt också, happyface! Nu är det inte mycket kvar tills man har en helt perfekt skolavslutnings outfit, jippi! Men nu ska jag ta tag i slöjdarbetet och få det gjort om min käraste pojkvän kan skicka det någon gåååång. Ett halv år försenat nu om inte mer, OBS! Byee.
Hade lust att lägga in en bild på min systers dotter Ebba också. Sötare får man nog leta efter!

That's it bitch

Tja, här kommer jag igen med ännu ett tråkigt mobilinlägg, blää! Haft eu-vecka denna veckan vilket jag tycker va vääldigt onödigt! Men jag klagar inte för imorgon är det helg och då laddar vi om på nytt, eller hur flickor! Sängen för min del nu, pööss!

Blixtar och dunder

Hejsan! Två dagar denna veckan nu med åska och regn har väl inte varit det bästa men inte sura miner för det inte. Här sitter jag och bara väntar på att systern min ska komma hit så vi kan äta pizza. Igår var jag i Sennan hos Andreas med vännerna, kul! Att det är skola imorgon vill jag inte ens tänka på.. Lägger väl inte några fåtal otroligt bra kvalle bilder sen igår här med, ciao.

På gång!

Sängen är nog en utav min topp på listan! Heldag i Ullared tillsammans med mamma, syster + hennes två barn har inte varit helt fel och där med behövs en liten sömn nu innan nästa dag. Hittade faktiskt några snygga saker, förvånadsvis.. Tack till min underbara mamma för allting! En sväng hem till brodern min med innan hemgång. Hemma vid halv 12-12 då Elias nästan kom direkt, mysigt.. Nu - sova!

Mobiiilen

Sitter på bussen på väg hem från staden med musik i öronen på högsta volym. Alltid lika effektivt :)

Du är så genomtänkt

Tjenare, plingan själv här ja! Gårkvällen spenderades hemma hos petra med gänget, helt underbart! Nu far det iväg för att ligga och steka tillsammans med Petra och Jonna, BIG LOVE. Hör kanske av mig ikväll, caio!

G-night

Nu ska jag slänga mig i sängen med ett glas coca cola och plugga, godnatt.
Fick denna fina ringen av min älskade mamma idag, tack!

RSS 2.0