Glad midsommar i efterskott

Jag är hemskt ledsen att jag inte har uppdaterat bloggen men har tyvärr inte varit på datan knappt någonting de senaste dagarna. Min midsommar var väl okej, om man inte tänker på slutet men det är en helt annan femma. Annars så tackar jag för midsommarafton och hoppas på att ni alla andra också har haft det kul. Nu ska jag leka lite med mobilen innan jag somnar. Jag hör av mig imorgon mina finisar!

Like better


Peking tillsammans med flickor

Tjena snyggingar, här kommer jag igen mitt i natten. Dagen har varit toppen! Började med att jag tog bussen in till stan med Felicia där vi mötte upp Nellie, Katja och Jonna. Drog till Peking och åt gooood buffé. Jätte gulligt när dem allihopa ställde sig upp och skrattsjöng ''Jag mår hon leva'' till mig, HAHA! Senare kom även Sophie då vi tog en shopping runda, inte min dag idag för shopping men kamade allt in en skjorta, dry shampoo och en jätte fin klänning/tunnika som jag köpte till mamsingen. Ett fint armband fick jag från söta Sophie, mycket fint eftersom att jag valde ut det själv hihi. Väl hemma sen åkte jag med syrran, barnen och mamma till Spånne och smaskaade i oss ett och annat, så nu är jag proppmätt och jag menar det! Nu nästan precis stack Nellie och Felicia som jag har varit med resten utav kvällen/natten. Spel och godismys! Nu ska jag slänga mig i soffan och glo tv, pussen!
Mysiga bilder sen idag:)

210

Hallo där, här ligger jag i sängen och klockan är kvart över 4 på morgonen. Borde nog sova nu men det funkar ju inte, Sophie ligger här jämte och njuter utav sömnen. Åhhh! Regnar gör det också, ganska mysigt tycker jag. Jusste för alla er som ville veta vad jag fick för betyg så kan jag säga det nu ju. Ett MVG, 6 VG och resten G vilket blir 210 poäng, hyffsat stolt i och med att jag har jobbat upp dem betygen på ett halv år. Nu är det bara väntan på beskedet om man kom in eller inte också som kommer den första juli. Håller tummen! Nä nu ska jag försöka sova här så ni får ha det bra, godnatt sötnosar. Älskar er!

Take control

Kom hem för inte så längesen från stan där jag har varit hela dagen med Petra och hennes syster. Blev bara två tröjor, parfym och busskort. Fick en sjukt fin ring av Zandra som födelsedagspresent, tack så hemskt mycket för den! Nu ska jag bara ta det lugnt så jag är pigg och glad imorgon då jag och min sötnos har ett och ett halvt år. Sharå!

Hurra hurra hurra!

Här kommer en glad Amanda som fyllt 16 år idag! Kan börja med att säga igår kväll var jag hemma hos Petra där vi kalasade till det lite och firade mig en liten stund där med. Tack för det allihopa! Idag startade dagen med uppstigning klockan halv 10 för att släkten kom hit. En hel del mys osv. Fått ett presentkort på gina, tavla, armband, jätte fina rosor och pengar hittills, nöjd! Nu sitter jag här tillsammans med underbaraste Petra Waldt och hon ska även sova här, puuuss!

Skolavslutningen 2011


Sommarlov!

Nu äntligen är det sommarlov! Så himla härligt. Liseberg i onsdags och hade skolavslutningen i förrgår (torsdags), riktigt mysigt men samtidigt sorgligt! I vilket fall som så var det underbart kul! Igår blev det husvagnen på Tylösand med Nellie och Felicia. Tog några cider och hade hur kul som helst, måste göras om! Nu sitter jag här och väntar på att min älskling ska komma hit. Firas imorgon eftersom att jag fyller år, hihi. Bilder sen skolavslutningen kommer precis efter detta inlägget, puuuss!
2 fina bilder från Liseberg:)

The show goes on

Två lektioner, idrott(bad) och so sen klar! Nu är det inte långt kvar. Tagga Liseberg imorgon mina fina fliickor!

Snart sommarlov!

Hejsan allihopa. Här är jag igen efter en veckas uppehåll om inte mer. Tycker faktiskt att det börjar bli lite tradigt detta här med att blogga när man sitter ute och är uppbokad överallt, datorn har inte så mycket plats just då, höhö. Men här är jag som sagt och är riktigt glad nu! Snart är det sommarlov, och på onsdag åker vi till Liseberg med alla niorna. Livet är allt för bra ibland. Denna helgen som var blev det först en lite snabbrunda i staden med mamma syster och båda barnen, vilket var mycket mysigt. Senare när man var hemma så badade jag och bastade med vännerna, lite rundor hit och dit kan man la säga. Lördags åkte jag först till Östrastranden och badade, spelade kubb åt grillat och hade jätte trevligt tillsammans med Katja, Jonna och Nellie i Katjas sommarstuga. Runt 10 tog jag bussen till åled och mötte upp Sophie och senare drog vi på fest, haha den kvällen var nog en utav dem roligaste kvällarna på länge, tack för allting ni som var där! Och Max, vad säger vi om att skära upp hela handen när man krossar en ruta, haha. Gårdagen var jag, Sophie och Max hemma hos mig älskling. En massa mys och skojj där och det blev till att jag även sov där också. Skolan idag blev utesluten för mig i och med att jag nanade så gott medan alla andra var där, hihi! Dagen spenderades istället tillsammans med Jonna och Felicia. Nä nu ska jag sluta och skriva för jag hatar verkligen när det blir så här mycket, så himla tråkigt att läsa! G-night!

Daniel Adams-ray

Dagen idag har varit helt galet rolig kan jag säga! Badet tillsammans med Petra innan det bar sig av till Laholms Kulturfestival där Daniel Adams-ray skulle spela halv 11 på kvällen. Det var fan värt varenda knuff man fick där inne för i rl var han så jävla mycket bättre! Hela festivalen var full och det var till och med folk som stod utanför för att dem inte fick plats. Tack Angelica för en underbar kväll/natt!
Har en massa filmklipp också men kunde inte ladda upp dem här.

Sol, sol och sol!

Jag verkligen älskar vädret! Helt underbart och dem sista 3 dagarna har varit helt perfekta tillsammans med mina vänner. Badat, solat, spelat minigolf, grillat, myst och haft det jätte kul helt enkelt! Nu tror jag att jag ska få mig en liten sömn innan nästa soliga dag startar, pösshej!

'Just go with it

Jag har suttit förlänge för alla små begrepp blir svåra att hålla isär.

Ny design

Ny och fräsch design här nu på min blogg. Hoppas ni gillar den! :)

RSS 2.0